Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 131g43kcal0g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g328g32kcal2g4.6g0.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)350g210kcal11.9g15.7g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g611kcal28.8g51g25g0.2g
Valittu annoskoko823g306kcal14.4g25.5g12.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna412g153kcal7.2g12.8g6.3g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712