Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 600g144kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Tonnikala öljyssä 139g263kcal37.6g0g12.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g1201kcal98.6g30.2g69.2g28g
Valittu annoskoko824g601kcal49.3g15.1g34.6g14g
Annoskoko puolitettuna412g300kcal24.7g7.6g17.3g7g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083