Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g12g102kcal0g0g11.3g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g417g138kcal6.3g20g1.7g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g158g174kcal41.1g0g1.6g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g226g384kcal17.4g11.7g29.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g1616kcal131.2g66.8g88g13g
Valittu annoskoko824g808kcal65.6g33.4g44g6.5g
Annoskoko puolitettuna412g404kcal32.8g16.7g22g3.3g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985