Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g97kcal4.8g7.2g5.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g38g139kcal5.2g27.3g0.9g1.5g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Chilikastike original, Felix23g20kcal0.4g3.4g0g0g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g150g90kcal0.6g22.6g0.2g2.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 376g555kcal80.8g0g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g1943kcal195.2g122.2g72.6g14.4g
Valittu annoskoko824g972kcal97.6g61.1g36.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna412g486kcal48.8g30.6g18.2g3.6g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152