Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 182g42kcal3.3g4.4g0.4g3.8g
Porkkana 735g240kcal4.6g40.8g1.5g18.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1399g840kcal21g181.9g1.4g12.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g53g136kcal5.8g12.6g6.3g0g
Vesi4624g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g198g553kcal37.5g0.1g43.5g0g
Kirjolohifilee 775g1281kcal129.8g0g85.2g0g
Juuriselleri 215g68kcal2.7g9.9g0.4g6.7g
Tilli, tuore 53g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g6350kcal413.2g500.4g278.2g85.8g
Valittu annoskoko8232g3175kcal206.6g250.2g139.1g42.9g
Annoskoko puolitettuna4116g1588kcal103.3g125.1g69.6g21.5g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411