Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1190g4073kcal72.1g899.3g8.3g27.4g
Vesi, vesijohtovesi 5598g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1399g2309kcal42g56g209.9g0g
Ruokasuola jodioitu 46g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g12766kcal228.8g1910.6g436.4g54.8g
Valittu annoskoko8232g6383kcal114.4g955.3g218.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna4116g3191kcal57.2g477.7g109.1g13.7g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469