Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2570g752kcal24.2g115.7g10.3g48.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1869g3103kcal355.2g0g186.9g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g467g1496kcal243g130.9g2.3g74.8g
Sipuli (kuorittu)608g164kcal7.9g29.2g1.2g10.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss701g2173kcal168.2g5.6g161.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1869g467kcal18.7g102.8g0g26.2g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g131g118kcal3.9g4.6g9.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g16582kcal1644.8g783g742.4g322.6g
Valittu annoskoko8232g8291kcal822.4g391.5g371.2g161.3g
Annoskoko puolitettuna4116g4145kcal411.2g195.8g185.6g80.7g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315