Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)839g1602kcal100.6g196.2g39.4g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g2795g4193kcal447.2g111.8g223.6g0g
Purjosipuli 2795g640kcal50.6g67.1g5.6g58.7g
Valkosipuli 196g212kcal15.5g31.9g1.2g4.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g70g182kcal7.7g16.8g9.8g0.1g
Ruohosipuli, tuore699g189kcal9.8g26.6g4.2g7.7g
Soijakastike 839g506kcal43.4g79.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g15045kcal1349.6g1060.2g569g141.2g
Valittu annoskoko8232g7522kcal674.8g530.1g284.5g70.6g
Annoskoko puolitettuna4116g3761kcal337.4g265.1g142.3g35.3g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676