Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g2805g3927kcal448.8g70.1g207.6g2.8g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1402g2524kcal95.4g53.3g210.4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1234g4319kcal160.4g826.8g30.9g86.4g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1122g2805kcal190.7g1.1g224.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1613g327kcal9.7g61.3g4.8g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g27927kcal1818.8g2043.4g1356.8g226g
Valittu annoskoko8232g13963kcal909.4g1021.7g678.4g113g
Annoskoko puolitettuna4116g6982kcal454.7g510.9g339.2g56.5g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116