Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään1398g2769kcal241.9g0g215.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3356g2014kcal50.3g436.3g3.4g30.2g
Vesi1865g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl932g280kcal42.9g17.7g2.8g14.9g
Kesäkurpitsa373g63kcal1.5g9.3g2.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Rypsiöljy 140g1237kcal0g0g139.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g12800kcal676.8g940g727.8g100.2g
Valittu annoskoko8232g6400kcal338.4g470g363.9g50.1g
Annoskoko puolitettuna4116g3200kcal169.2g235g182g25.1g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312382