Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)4200g5460kcal882g21g210g0g
Sitruunamehu, laimentamaton105g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1400g1806kcal58.8g71.4g140g0g
Juustoraaste emmental punaleima1750g6825kcal507.5g0g525g0g
Tilli, tuore 525g157kcal19.4g4.7g4.2g11g
Ruohosipuli 210g48kcal2.9g3.6g1.3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g28675kcal2943.4g210.2g1761.4g36g
Valittu annoskoko8232g14337kcal1471.7g105.1g880.7g18g
Annoskoko puolitettuna4116g7169kcal735.9g52.6g440.4g9g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096