Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Tomaatti, tuore1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Papu valkoinen, keitetty 1200g1291kcal101.2g168g4.2g84g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk840g328kcal14.3g63.8g0.8g42g
Fariinisokeri90g365kcal0g89.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3000g900kcal30g120g9g0g
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g10027kcal346g1130.8g366.2g362g
Valittu annoskoko8232g5013kcal173g565.4g183.1g181g
Annoskoko puolitettuna4116g2507kcal86.5g282.7g91.6g90.5g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914