Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow120g84kcal20.4g0g0.4g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g60g121kcal12.3g0.1g8g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g80g136kcal6.2g4.2g10.4g2.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g160g45kcal1.8g7.7g0.6g4.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4g8.8kcal0.7g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g788kcal82.8g25.4g39.6g14g
Valittu annoskoko824g394kcal41.4g12.7g19.8g7g
Annoskoko puolitettuna412g197kcal20.7g6.4g9.9g3.5g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652