Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g402g137kcal0.8g28.5g1.2g7.2g
Puolukka 121g47kcal0.5g8.2g0.6g3.1g
Voi 101g729kcal1.2g0.4g81.7g0g
Mantelilastu (A la meira)101g603kcal24.1g6.6g54.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 101g408kcal3g97.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g3847kcal59.2g282.4g275.6g20.6g
Valittu annoskoko824g1924kcal29.6g141.2g137.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna412g962kcal14.8g70.6g68.9g5.2g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.1g16.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454