Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus117g76kcal1.9g17.5g0.1g1.6g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä133g91kcal4.1g16g0.9g4g
Atria broilerin fileesuikale naturell233g257kcal53.7g0g4.9g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g7.3g21kcal0.6g1.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g887kcal120.6g69.4g14.6g11.2g
Valittu annoskoko824g444kcal60.3g34.7g7.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna412g222kcal30.2g17.4g3.7g2.8g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084