Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 197g160kcal3.1g33.2g0.1g5.9g
Peruna, keskikokoinen 60g48g29kcal0.7g6.3g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Sitruuna kuorittu 4.4g1.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5.3g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g131g158kcal27.6g0g5.3g0g
Vesi307g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss44g23kcal2.5g2.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1649g815kcal71.2g96.2g12.4g19g
Valittu annoskoko824g408kcal35.6g48.1g6.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna412g204kcal17.8g24.1g3.1g4.8g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491