Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g2335g5838kcal408.7g0g467g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1668g2385kcal333.6g0g116.8g0g
Kaali, valkokaali4003g845kcal48g136.1g8g84.1g
Mustapippuri 67g187kcal7.3g25.6g2.2g17.7g
Persilja 167g46kcal2.3g1.8g0.3g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g18601kcal1599.8g327g1188.6g230.2g
Valittu annoskoko8240g9300kcal799.9g163.5g594.3g115.1g
Annoskoko puolitettuna4120g4650kcal400g81.8g297.2g57.6g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654