Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g3200g6400kcal640g0g416g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Sipuli 960g290kcal12g46.1g1.9g16.3g
Tomaattipyree, Pirkka160g131kcal5.4g30.4g1.6g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2400g7440kcal192g1296g132g12g
Maustekurkku sokerisuolattu 560g112kcal3.9g16.8g0.6g10.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g33421kcal1759.6g2938.6g1537.2g82.8g
Valittu annoskoko8240g16711kcal879.8g1469.3g768.6g41.4g
Annoskoko puolitettuna4120g8355kcal439.9g734.7g384.3g20.7g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946