Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3333g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1167g758kcal18.7g175g1.2g16.3g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1333g907kcal41.3g160g9.3g40g
Atria broilerin fileesuikale naturell2333g2567kcal536.7g0g49g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g73g205kcal6.2g12.5g13.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g8874kcal1205.8g695g146.8g112.8g
Valittu annoskoko8240g4437kcal602.9g347.5g73.4g56.4g
Annoskoko puolitettuna4120g2219kcal301.5g173.8g36.7g28.2g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084