Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1200g840kcal204g0g3.6g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g600g1206kcal123g0.6g80.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g800g1360kcal61.6g41.6g104g22.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1600g448kcal17.6g76.8g6.4g48g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g40g88kcal6.8g6.8g3.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g7884kcal826g251.6g396g141.2g
Valittu annoskoko8240g3942kcal413g125.8g198g70.6g
Annoskoko puolitettuna4120g1971kcal206.5g62.9g99g35.3g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652