Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 999g1031kcal34.5g179.8g10.6g29g
Kananmuna kuorineen punnittu 549g690kcal60.4g1.4g49.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1998g1199kcal73.9g145.8g40g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)489g1762kcal26.9g371.9g17.1g26.9g
Korppujauho 210g768kcal22g157.1g2.2g11.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3995g6632kcal759.1g0g399.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g24161kcal1953.6g1712g1037.8g134g
Valittu annoskoko8240g12081kcal976.8g856g518.9g67g
Annoskoko puolitettuna4120g6040kcal488.4g428g259.5g33.5g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676