Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 361g1920kcal1.2g1.3g216.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1237kcal36.7g252.3g4.3g12.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5408g2465kcal162.2g259.6g81.1g0g
Emmental, punaleima 17%1202g3485kcal408.6g0g204.3g0g
Valkopippuri, annos 1g6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 6g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 45g237kcal0.1g0.2g26.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g153kcal4.5g31.1g0.5g1.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 664g303kcal19.9g31.9g10g0g
Emmental, punaleima 17%148g429kcal50.3g0g25.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16488g20454kcal1367g1152.8g1136.6g28.4g
Valittu annoskoko8244g10227kcal683.5g576.4g568.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna4122g5114kcal341.8g288.2g284.2g7.1g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382