Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g90g523kcal19.7g17.9g45.5g0g
Leseseos (3 viljan)26g67kcal4.4g8.9g1.6g7.9g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Valkuainen (100g)30g13kcal2.9g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 300g586kcal56g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g112g315kcal2.8g3.9g31.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper53g152kcal13.6g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g4132kcal221.8g70.6g338.8g18.6g
Valittu annoskoko825g2066kcal110.9g35.3g169.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna413g1033kcal55.5g17.7g84.7g4.7g
Arvot/100g100g250kcal13.4g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179