Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 334g253kcal6.2g51.5g0.7g3.3g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g20g70kcal0.7g16.2g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 167g188kcal35.3g0g5g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali134g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Sieni tatti, hapero 33g9kcal0.6g1g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g2158kcal95g151.8g127.4g16.4g
Valittu annoskoko825g1079kcal47.5g75.9g63.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna413g540kcal23.8g38g31.9g4.1g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282