Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g200g1027kcal60g30g82g18.6g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g50g89kcal0.1g4.9g0.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g65g227kcal9.1g36.4g4.5g7.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala105g337kcal15.8g62.2g2.7g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g3380kcal170.2g271g178.8g72.4g
Valittu annoskoko825g1690kcal85.1g135.5g89.4g36.2g
Annoskoko puolitettuna413g845kcal42.6g67.8g44.7g18.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722