Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 213g404kcal57.7g0g19.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 144g18kcal1.6g1.4g0.3g1.4g
Kurkku, tuore125g13kcal0.8g2.1g0.1g0.9g
Tomaatti, tuore301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix23g11kcal0.3g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1066kcal126.2g40g43.6g13.6g
Valittu annoskoko825g533kcal63.1g20g21.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna413g267kcal31.6g10g10.9g3.4g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763