Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g146g61kcal2.3g12.6g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g169g186kcal38.8g0g3.4g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g38g47kcal9.1g1.8g0.4g0g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g782kcal105g44.2g19.2g7.6g
Valittu annoskoko825g391kcal52.5g22.1g9.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna413g196kcal26.3g11.1g4.8g1.9g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010