Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 188g235kcal39.4g0g8.4g0g
Naudan paahtopaisti188g208kcal40.5g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1021kcal164.2g23.4g27.4g9.6g
Valittu annoskoko826g510kcal82.1g11.7g13.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna413g255kcal41.1g5.9g6.9g2.4g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355