Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia4811g6735kcal817.8g0g384.8g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)114g480kcal8g70.8g17.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g3007g902kcal30.1g180.4g6g0g
Rypsiöljy 325g2872kcal0g0g324.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g21976kcal1711.8g502.4g1465.2g0g
Valittu annoskoko8256g10988kcal855.9g251.2g732.6g0g
Annoskoko puolitettuna4128g5494kcal428g125.6g366.3g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435