Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4811g6914kcal769.8g0g428.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2406g2887kcal81.8g86.6g240.6g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)77g408kcal0g0g46.2g0g
Tilli, tuore 962g288kcal35.5g8.7g7.7g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g20994kcal1774.2g190.6g1445.4g40.4g
Valittu annoskoko8256g10497kcal887.1g95.3g722.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna4128g5249kcal443.6g47.7g361.4g10.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203