Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g2645g3439kcal423.2g0g195.7g0g
Maustekurkku1202g198kcal8.4g36.1g1.2g21.6g
Sipuli (kuorittu)802g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka802g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g401g56kcal5.6g6g0.8g4.8g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1523g4529kcal22.8g97g456.9g0.6g
Kananmuna, keitetty 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g19552kcal1178.8g373.2g1496.4g97.2g
Valittu annoskoko8256g9776kcal589.4g186.6g748.2g48.6g
Annoskoko puolitettuna4128g4888kcal294.7g93.3g374.1g24.3g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780