Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3360g1479kcal16.8g215g20.2g110.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g576g2304kcal0g570.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1440g1808kcal158.4g3.7g129.9g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2400g2065kcal74.4g105.6g144g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g480g1536kcal52.8g307.2g9.6g57.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g18382kcal604.8g2403.4g607.4g337g
Valittu annoskoko8256g9191kcal302.4g1201.7g303.7g168.5g
Annoskoko puolitettuna4128g4596kcal151.2g600.9g151.9g84.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807