Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1594g5419kcal31.9g47.8g557.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g638g4654kcal6.4g6.4g510g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g956g3634kcal277.3g1g277.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1594g1008kcal47.8g76.5g55.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)128g13kcal1.9g0g0.8g108.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g128g0kcal0g0g0g127.5g
Riisijauho / -hiutale 877g3169kcal67.4g695.1g6.1g8.8g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g271g203kcal13.5g32.5g1.4g189.7g
Leivinjauhe 319g560kcal16.6g120.5g0g1.6g
Ruokasuola jodioitu 80g2kcal0.5g0g0g0g
Paprika punainen 956g280kcal9g43g3.8g18.2g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g717g818kcal129.1g5.7g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g39520kcal1202.8g2057g2887.6g908.4g
Valittu annoskoko8256g19760kcal601.4g1028.5g1443.8g454.2g
Annoskoko puolitettuna4128g9880kcal300.7g514.3g721.9g227.1g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656