Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 3013g1199kcal103.7g122.3g18.1g60.3g
Sipuli 684g207kcal8.6g32.8g1.4g11.6g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Vesi4406g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g4139kcal239.2g348.2g161.4g159.2g
Valittu annoskoko8256g2069kcal119.6g174.1g80.7g79.6g
Annoskoko puolitettuna4128g1035kcal59.8g87.1g40.4g39.8g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811