Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2241g7690kcal228.4g1568.8g26.9g78.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 958g6803kcal7.2g3.8g766.2g0g
Leivinjauhe 77g135kcal4g29g0g0.4g
Sokeri575g2333kcal0g574.1g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2299g690kcal66.2g82.8g2.3g0g
Puolukka 958g372kcal4.2g65.1g4.8g24.9g
Raparperi 766g258kcal5.3g42.1g0.8g10.7g
Vesi383g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g36561kcal630.6g4731.4g1602g228.8g
Valittu annoskoko8256g18281kcal315.3g2365.7g801g114.4g
Annoskoko puolitettuna4128g9140kcal157.7g1182.9g400.5g57.2g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068