Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu220g791kcal26.4g156g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 290g414kcal36.2g0.9g29.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g35g23kcal1.2g0.1g8.8g0g
Sokeri 88g357kcal0g87.8g0g0g
Voi 53g383kcal0.6g0.2g42.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 26g87kcal0.5g0.8g9.2g0g
Appelsiini, kuorittu 114g54kcal0.6g10.2g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g4214kcal131g512g191g4.8g
Valittu annoskoko826g2107kcal65.5g256g95.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna413g1054kcal32.8g128g47.8g1.2g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429