Pannacotta

Pane liivatelehdet kymmeneksi minuutiksi kylmään veteen pehmenemään.

Halkaise vaniljatanko.

Mittaa 2 dl kermaa kattilaan.

Rapsuta veitsellä vaniljan siemenet kermaan ja pane vaniljatanko mukaan.

Kuumenna kerma kiehuvaksi, lisää joukkoon makeutusaine ja vedestä puristetut, pehmenneet liivatelehdet.

Ota kattila liedeltä.

Poista vaniljatanko ja anna seoksen jäähtyä.

Vaahdota loppu kerma ja lisää se sekä maustavat aineet jäähtyneeseen seokseen.

Kaada massa tarjoiluastiaan tai pieniin vuokiin esim.

cocktail-laseihin.

Pane pannacottat jääkaappiin pariksi tunniksi hyytymään.

Parasta seuraavana päivänä.

Koristele pakastemarjoilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl814g2769kcal16.3g24.4g285g0g
Liivatelehti, gelatiini12g41kcal10g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g5619kcal52.6g48.8g570g0g
Valittu annoskoko826g2809kcal26.3g24.4g285g0g
Annoskoko puolitettuna413g1405kcal13.2g12.2g142.5g0g
Arvot/100g100g340kcal3.2g3g34.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194278