Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g18g10kcal1g0.5g0.3g17.5g
Kuivahiiva, annos 11g8.7g32kcal3.9g3.5g0.5g0g
Soijajauhot, Soyolk79g315kcal30.7g12.6g15.8g9.5g
Vehnälese 70g160kcal9.3g10.8g3.2g26.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl74g662kcal0g0g73.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 53g354kcal14.1g3.6g30.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g3063kcal118g62g247.4g119.6g
Valittu annoskoko826g1531kcal59g31g123.7g59.8g
Annoskoko puolitettuna413g766kcal29.5g15.5g61.9g29.9g
Arvot/100g100g185kcal7.1g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212362