Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 87g634kcal1g0.3g71g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Kananmuna, paistettu 32g65kcal4.1g0.1g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Raparperi 117g39kcal0.8g6.4g0.1g1.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 117g45kcal0.2g9.5g0.1g1.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.7g32kcal0.3g7g0.3g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.2g18kcal0g4.3g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g117g408kcal16.3g65.3g8.7g11.7g
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.4g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.8g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g5408kcal82.2g648.8g270.2g42.2g
Valittu annoskoko826g2704kcal41.1g324.4g135.1g21.1g
Annoskoko puolitettuna413g1352kcal20.6g162.2g67.6g10.6g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790