Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g352g489kcal66.8g0g24.6g0g
Korppujauho 44g161kcal4.6g32.9g0.5g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)110g38kcal2.6g5.2g0.5g2.9g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1681kcal173.4g81.4g71.2g12g
Valittu annoskoko826g840kcal86.7g40.7g35.6g6g
Annoskoko puolitettuna413g420kcal43.4g20.4g17.8g3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628