Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Katkarapu 57g39kcal8.2g0g0.6g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g609kcal38.8g49.8g22.8g18.6g
Valittu annoskoko826g304kcal19.4g24.9g11.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna413g152kcal9.7g12.5g5.7g4.7g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834