Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta205g737kcal26.6g143.3g4.3g7.2g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 116g165kcal14.4g0.3g11.8g0g
Sokeri 178g724kcal0g178.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 140g50kcal0.2g9.9g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g4429kcal84.6g681.2g144.4g20g
Valittu annoskoko826g2214kcal42.3g340.6g72.2g10g
Annoskoko puolitettuna413g1107kcal21.2g170.3g36.1g5g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095