Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g175g1260kcal1.7g1.7g140g0g
Fariinisokeri175g711kcal0g174.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten39g130kcal9.3g17.7g8.3g4.3g
Pandan tumma suklaa 150 g61g327kcal3g31.9g19.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g88g459kcal8.3g46.4g27.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl44g253kcal9.2g2.3g22.1g5.1g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.7g2.6g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1654g7355kcal102.8g576.4g525g18.8g
Valittu annoskoko827g3677kcal51.4g288.2g262.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna414g1839kcal25.7g144.1g131.3g4.7g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773