Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3333g1090kcal20.7g185.3g6.7g85g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g417g1167kcal79.2g0.1g91.7g0g
Katkarapu 567g388kcal81.8g0g6.2g0g
Vesi3333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow43g113kcal4.3g4.3g8.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g6083kcal388.4g499.4g228g184.2g
Valittu annoskoko8260g3042kcal194.2g249.7g114g92.1g
Annoskoko puolitettuna4130g1521kcal97.1g124.9g57g46.1g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834