Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1400g4187kcal252g16.8g350g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3080g3881kcal338.8g9.2g277.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3500g711kcal21g133g10.5g49g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g21619kcal1230.2g320.2g1730.6g98g
Valittu annoskoko8260g10810kcal615.1g160.1g865.3g49g
Annoskoko puolitettuna4130g5405kcal307.6g80.1g432.7g24.5g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557