Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss3333g900kcal26.7g170g13.3g96.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1667g1250kcal31.7g266.7g3.3g16.7g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g1067g1707kcal170.7g10.7g96g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g187g224kcal4.7g11.2g16.8g2.8g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g8199kcal469g922.4g259.2g236g
Valittu annoskoko8260g4099kcal234.5g461.2g129.6g118g
Annoskoko puolitettuna4130g2050kcal117.3g230.6g64.8g59g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822