Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g4900g1715kcal122.5g171.5g0g122.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1400g3920kcal266g0.4g308g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1260g959kcal23.7g195.3g2.5g12.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g700g168kcal12.6g21g3.5g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g13524kcal849.6g776.4g628g296.8g
Valittu annoskoko8260g6762kcal424.8g388.2g314g148.4g
Annoskoko puolitettuna4130g3381kcal212.4g194.1g157g74.2g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493