Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3001g833kcal35.7g121.8g6g63g
Porkkana, keskikokoinen 65g1500g420kcal9g89.3g3g37.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 300g99kcal0g1.5g0g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.8g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16524g7264kcal97g950.4g288.6g203g
Valittu annoskoko8262g3632kcal48.5g475.2g144.3g101.5g
Annoskoko puolitettuna4131g1816kcal24.3g237.6g72.2g50.8g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101976