Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g425g319kcal8.1g68g0.9g4.3g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g200g300kcal33.2g0.6g18g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g63g22kcal1.7g2.9g0.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g50g62kcal1.5g12.8g0.3g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g7.5g4.5kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1654g1526kcal90.6g177.8g47.4g12.4g
Valittu annoskoko827g763kcal45.3g88.9g23.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna414g382kcal22.7g44.5g11.9g3.1g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638