Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g125g39kcal1.5g9.1g0.2g3.9g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g216kcal7.8g27.2g9.4g9g
Valittu annoskoko827g108kcal3.9g13.6g4.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna414g54kcal2g6.8g2.4g2.3g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816